Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός για αύριο Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, θα εφαρμοσθούν κυκλοφοριακές παρακάμψεις στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου (ΧΘ 87,650), κατά τη διάρκεια των οποίων θα αποκλειστούν οι κατευθύνσεις πάνω από την άνω διάβαση και η κυκλοφορία που αυτή εξυπηρετούσε (από/προς Κόρινθο και Αρχαία Κόρινθο), θα εξυπηρετείται μέσω παρακάμψεων από τον προηγούμενο κόμβο Κορίνθου (Εξαμιλίων), τμήμα της Ε.Ο. Κορίνθου - Άργους, τον κόμβο Σολωμού της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης, καθώς και τμήματα του βόρειου και νότιου παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, όπως φαίνεται στο κατωτέρω σχηματικό διάγραμμα.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων επί της ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών δεν επηρεάζεται και θα διεξάγεται κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών και τοποθέτησης των αρμών της γέφυρας, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Παρασκευή 20/01/2017.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου