Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Καβάλα: Λαχτάρα για 48 μαθητές - Πήρε φωτιά το λεωφορείο που τους μετέφερε από το σχολείο

Μεγάλη λαχτάρα για 48 μαθητές του 2ου λυκείου Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς το λεωφορείο που τους μετέφερε στα σπίτια τους, πήρε φωτιά, ενώ κινούνταν στις στροφές του Αγίου Σύλλα, έξω από την πόλη.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κινούνταν με μικρή ταχύτητα με κατεύθυνση τα χωριά Αμυγδαλεώνας και Κρυονέρι, όταν γύρω στις 14.20 ο οδηγός διαπίστωσε ότι έβγαιναν καπνοί από το πίσω μέρος της μηχανής. 

Ταυτόχρονα ο οδηγός ενός Ι.Χ. που ακολουθούσε, του έκανε σήμα με τα φώτα του να σταματήσει. Αστραπιαία ο οδηγός έκανε στην άκρη του δρόμου, κατέβασε τους μαθητές και τους ζήτησε να απομακρυνθούν και κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι μαθητές βγήκαν από το όχημα, κάθισαν στην άκρη του δρόμου και έντρομοι παρακολουθούσαν τους καπνούς να κυκλώνουν το λεωφορείο.

«Συνέβη μια μηχανική βλάβη στον κινητήρα της μηχανής. Η αντίδραση του οδηγού ήταν άμεση και τα παιδιά βγήκαν με ασφάλεια, παρότι αναστατώθηκαν», δήλωσε στο *Έθνος*, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καβάλας, Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης, στον οποίο και ανήκε κατά 50% το λεωφορείο. 

Ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο έσβησε τη φωτιά και το ΚΤΕΛ έστειλε άλλο λεωφορείο για να μεταφέρει τους μαθητές στα σπίτια τους, ενώ τεχνικό συνεργείο επιχείρησε να διορθώσει την βλάβη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αργά το απόγευμα το λεωφορείο μετακινήθηκε με γερανό σε συνεργείο επισκευής. 

ΠΗΓΗ:  imerisia.gr0 comments:

Δημοσίευση σχολίου