Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Επίδειξη ανευθυνότητας σε σιδηροδρομική διάβαση της Μ. Βρετανίας

Τη ζωή τους κορώνα - γράμματα έπαιξαν ένας μπαμπάς με το παιδί του που διέσχισαν ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει με ταχύτητα το τρένο.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα ο βρετανικός Οργανισμός Σιδηροδρόμων και είναι από διάβαση στο Hertfordshire.

Στα πλάνα φαίνεται το «δίδυμο» να φεύγει από τις γραμμές στο παρά πέντε ενώ το τρένο φτάνει με ταχύτητα. Ο οδηγός του, σύμφωνα με τον Οργανισμό, ταράχτηκε πολύ από το περιστατικό κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα είχε συμβεί αν ένας από τους δύο, πατέρας ή παιδί, είχε σκοντάψει.

«Είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό που χρησιμεύει ως προειδοποίηση ώστε οι άνθρωποι να σταματούν, να κοιτάζουν και να ακούν πριν διασχίσουν μια διάβαση», τόνισε εκπρόσωπος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων.

«Να είστε πολύ προσεκτικοί κοντά ή πάνω στις διαβάσεις και μην περνάτε ποτέ αν βλέπετε το τρένο να έρχεται. Είναι δύσκολο να εκτιμήσετε την ταχύτητά του, έχετε στη διάθεσή σας πολύ λιγότερο χρόνο απ’ ό,τι νομίζετε μέχρι το τρένο να σας φτάσει».



ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου