Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Οι Θεσσαλονικείς παίρνουν το ΚΤΕΛ για Χαλκιδική

Οι κοντινές στη Θεσσαλονίκη παραλίες της Ηράκλειας και της Καλλικράτειας προσελκύουν τον περισσότερο κόσμο που μετακινείται με τα ΚΤΕΛ προς τη Χαλκιδική, ενώ το ίδιο σκηνικό διαμορφώνεται και μέχρι τα Μουδανιά. 

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 FM" ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής Γιώργος Αρβανιτίδης, με βάση τα εισιτήρια που κόβονται καταγράφεται μείωση της κίνησης σε σχέση με πέρυσι σε ότι αφορά την υπόλοιπη Χαλκιδική, με εξαίρεση τη Νικήτη, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και την περιοχή ανάμεσα στο Πευκοχώρι και το Παλιούρι, στο πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής. 

Και μπορεί -προς το παρόν- να μην υπάρχει η δυνατότητα προκρατήσεων εισιτηρίων, αλλά, όπως εξήγησε ο κ. Αρβανιτίδης στην εκπομπή "Πρωινό στο Πρακτορείο", δεν υπάρχει επιβάτης που να έχει προσέλθει στο πρακτορείο και να μην έχει ταξιδέψει "καθώς υπάρχουν ανά πάσα στιγμή λεωφορεία που βρίσκονται επιφυλακή", ενώ από την επόμενη χρονιά αναμένεται να εφαρμοστεί και το σύστημα της έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Σχετικά με την κίνηση του καλοκαιριού στους δρόμους της Χαλκιδικής, διευκρίνισε ότι δεν περιορίζεται μόνο τα Σαββατοκύριακα αλλά υπάρχουν ώρες αιχμές και τις καθημερινές.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER