Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Το ΕΚΘ, αρωγός στους αγώνες του Συνδικάτου Εργαζομένων των ΚΤΕΛ Θεσ/κης - Χαλκιδικής και στις διώξεις που αντιμετωπίζουν

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες του προέδρου και της διοίκησης των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής εξέδωσε η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή της στον Γενικό Γραμματέα του Συνδικάτου των Εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που αντιμετωπίζει διώξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΘ:
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση της στον Γενικό Γραμματέα του Συνδικάτου των Εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Παναγιώτη Πατουλιό, που αύριο, Τετάρτη 1 Ιουνίου, θα βρεθεί στα δικαστήρια διωκόμενος από την εργοδοσία των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, γιατί έπραξε το αυτονόητο, ζήτησε να μπει ένα τέλος στην αντεργατική τακτική της εργοδοσίας.

Η διοίκηση των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, τα τελευταία τρία χρόνια επιδίδεται σε μια πρωτοφανή και παράλογη τακτική, που ως στόχο έχει να φιμώσει τους εργαζόμενους και να σταματήσει τους δίκαιους αγώνες τους. 

Μετά τις συνεχιζόμενες διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστών και την παραπομπή τους σε πειθαρχικά συμβούλια και δικαστήρια, αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Γενικό Γραμματέα του Συνδικάτου των Εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Ο συνάδελφος κατηγορείται από τη διοίκηση γιατί τόλμησε να στείλει στις αρχές του 2014 επιστολή στον τότε Υπουργό Μεταφορών κ. Χρυσοχοϊδη, ζητώντας να σταματήσει αυτή η τακτική της εργοδοσίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες του προέδρου και της διοίκησης των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, συμπαραστέκεται στον διωκόμενο συνάδελφο και θα βρεθεί δίπλα του και στις αίθουσες των δικαστηρίων, προκειμένου όλοι μαζί να παλέψουμε τις απαράδεκτες εργοδοτικές ενέργειες που ως στόχο έχουν να φιμώσουν τους αγώνες μας και να στοχοποιήσουν τους εργαζόμενους.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου