Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Μανιάτης: Ξέμειναν από... καύσιμα συγκοινωνίες και κυβέρνηση

Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, για τα προβλήματα στις Αστικές Συγκοινωνίες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να ζει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας στον οποίο όλα βαίνουν καλώς!!!, αλλά η καθημερινότητα κραυγάζει με αγωνία.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση των Αστικών Συγκοινωνιών, οχήματα αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και έμειναν στο αμαξοστάσιο του Αγ. Ιωάννη Ρέντη και του Μπραχαμίου, καθώς δεν υπάρχει πετρέλαιο για να ανεφοδιαστούν.

Αντί να κάνουν δρομολόγια και να εξυπηρετούν τους πολίτες, "σταλιάζουν", όπως και οι επιβάτες του λεκανοπεδίου στις στάσεις, δημιουργώντας ουρές, έξω από το αμαξοστάσιο της Π. Ράλλη για να βάλουν μια στάλα πετρέλαιο, για πόσο ακόμη;

Προφανώς, αφού οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει ένα πλασματικό πρωτογενές πλεόνασμα, έκαναν στάση πληρωμών και στα καύσιμα.

Το μάρμαρο το πληρώνουν οι "προνομιούχοι" πολίτες που χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες για τη μετακίνησή τους.

Ο κ. Σπίρτζης να εξηγήσει την απόλυτη απαξίωση των ΟΣΥ που είναι το πρώτο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού. Πέρσι, προσέφερε δωρεάν διαδρομές με τα μέσα συγκοινωνίας για να κατευνάσει τον θυμό του κόσμου από τα capital controls.

Φέτος, ούτε αυτό μπορεί να κάνει, γιατί ξέμεινε από καύσιμα.

Έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες!» 

ΠΗΓΗ

Όταν από αυτό εδώ το βήμα στις 12/4/2016, φιλοξενήσαμε τις δηλώσεις του προέδρου των Τεχνιτών ΟΑΣΑ κ. Ραφτόπουλου στο MEGA Σαβ/κο, ότι τα λεωφορεία κινούνται με πίστωση από τις εταιρείες καυσίμων, (δείτε ΕΔΩ) και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου, κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι τρομοκρατούμε τους εργαζομένους, ο ΟΑΣΑ είχε απαντήσει τότε, ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, (δείτε ΕΔΩ). τώρα τι έχουν να απαντήσουν αυτοί οι κύριοι;


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER