Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Κάλυμνος: Ένα λεωφορείο το πασχαλινό δώρο ομογενή

Ένα ολοκαίνουργιο λεωφορείο υπεραστικού τύπου, είναι το πασχαλινό δώρο του Καλύμνιου Γιάννη Χαλίκου στους κατοίκους του Βαθύ Καλύμνου.

Το λεωφορείο έφτασε στην Κάλυμνο μέσω Κω και στο λιμάνι βρέθηκαν για να το υποδεχθούν ο δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής, ο αντιδήμαρχος Μικές Ρήγας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τρικοίλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Βαθύ Καλύμνου «Αμφιπετράν» Γιάννης Καράμαλης.

Το λεωφορείο συνόδευε ο υπεύθυνος της Δημοτικής Συγκοινωνίας Γιώργος Μελάς.

Το νέο αυτό λεωφορείο υπεραστικού τύπου, έρχεται να προστεθεί στη δωρεά των δύο λεωφορείων του Γιάννη Χαλίκου για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας της ιδιαιτέρας του πατρίδας της Καλύμνου.

Το νέο ολοκαίνουργιο λεωφορείο είναι και αυτό ΟΤΟΚΑR είναι 33 θέσεων (με οδηγού - συνοδηγού) έχει μήκος 7,1 μέτρα και πλάτος 2,26 μέτρα, θα ταξινομηθεί ως όχημα υπεραστικού τύπου και τα κύρια του δρομολόγιά του θα είναι προς Βαθύ και αντίστροφα. Το λεωφορείο αυτό θα δοθεί στην «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥ∆ΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ» του Δήμου Καλυμνίων, η οποία και διαχειρίζεται τη δημοτική συγκοινωνία.

Όπως έγραψε πρόσφατα ο «Νέος Κόσμος», ο επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος, που ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του Κάλυμνο, διέθεσε και 440 αρνιά σε άπορες οικογένειες του νησιού για το Πάσχα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου