Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Κλειστές οι σήραγγες της Στυλίδας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας την Πέμπτη 26 Μαΐου, λόγω "Ασκήσεων Ετοιμότητας"

«Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Κεντρική Οδός στις 26 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Στυλίδας Τ7 (τμήμα παράκαμψης Στυλίδας - Καραβόμυλου).

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, της Πολιτικής Προστασίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εξέρχονται υποχρεωτικά του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας και μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μέσω του Α/Κ Στυλίδας - Καραβόμυλου.

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αγίας Μαρίνας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ενώ σχετικές πληροφοριακές πινακίδες θα ενημερώνουν τους οδηγούς του δευτερεύοντος οδικού δικτυού για την εναλλακτική διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Τέλος, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται υποχρεωτικά του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Στυλίδας - Καραβόμυλου και μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου, θα επανεισάγονται σε αυτόν, με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας. 

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Στυλίδας - Καραβόμυλου με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ σχετικές πληροφοριακές πινακίδες θα ενημερώνουν τους οδηγούς του δευτερεύοντος οδικού δικτύου για την εναλλακτική διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση». 

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER