Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Σέρρες: Συνελήφθη ο «ποντικός» των ταξί

Εφιάλτης είχε γίνει τους τελευταίους μήνες για τους ιδιοκτήτες των ταξί, κυρίως, αλλά και των Ι.Χ. αυτοκινήτων ένας άγνωστος «ποντικός» που έσπαζε τα τζάμια και άρπαζε ότι πολύτιμο έβρισκε μέσα. Από τον περασμένο Αύγουστο, είχε διαρρήξει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον έξι οχήματα.

Ωστόσο, στην έβδομη απόπειρά του βρέθηκε με χειροπέδες. Η 48χρονη ιδιοκτήτρια ενός σταθμευμένου οχήματος τον είδε να σπάζει το παράθυρο, να αρπάζει από μέσα μία χρυσή αλυσίδα αξίας 100 ευρώ και να το βάζει στα πόδια.

Η γυναίκα έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγες ώρες αργότερα και να συλληφθεί.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 30χρονος Έλληνας, ομολόγησε ότι με την ίδια μεθοδολογία είχε διαρρήξει πέντε ταξί και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχε αρπάξει συνολικά 510 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 150 ευρώ και τρία κινητά. Μάλιστα, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες κλοπές. 

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την διαλεύκανση και άλλων κλοπών που ενδεχομένως έχει διαπράξει. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER