Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ένταση στο Δημαρχείο Τρικάλων για το … τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

Κατά πλειοψηφία πέρασε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του ∆ήμου Τρικκαίων, η απόφαση της προσωρινή στάθμευση για το τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου κατά την διάρκεια της ετήσιας εμποροπανήγυρης από 13 (παραμονή) έως 21 Σεπτεμβρίου σε χώρο έκτασης 35 μέτρων, μπροστά στο υποκατάστημα της πρώην τράπεζας Πειραιώς και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα καθημερινά.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr , η αφετηρία αυτή κατόπιν αιτήματος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου και Μέλους της Επιτροπής Αχιλλέα Μισυρλή, όταν εκτιμήθηκε στην συνεδρίαση πως «δεν προκύπτουν ζητήματα παρακώλυσης της κυκλοφορίας και ασφαλούς διέλευσης οχημάτων και πεζών», όπως εισηγήθηκε η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.

«Να χρησιμοποιήσει το Αστικό ΚΤΕΛ για το τρενάκι, τον απέναντι χώρο της αφετηρίας των λεωφορείων. Δεν μπορεί ο δρόμος και από τις δύο πλευρές να χρησιμοποιείται από το Αστικό ΚΤΕΛ και δεν θα υπάρχει χώρος για τους πολίτες και τα καταστήματα» που καταψήφισε την απόφαση. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου