Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ζάκυνθος: Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, προτιμούν Έλληνες και ξένοι

Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην επιβατική κίνηση του ΚΤΕΛ, ιδιαίτερα στα δρομολόγια από Πάτρα και Αθήνα, πλησιάζοντας προς τον 15 Αύγουστο. 

Η εικόνα που καταγράφεται στα υπεραστικά δρομολόγια αποδίδεται και στο γεγονός πως λόγω της οικονομικής κρίσης θεωρείται ως η προσφορότερη λύση ταξιδιού. 

Άλλωστε με πρόσφατη απόφασή του το ΚΤΕΛ παρέχει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδεύει με έκπτωση 15% από και προς την Αθήνα αρκεί το εισιτήριό τους να είναι μετ΄ επιστροφής. 

Ψήφο εμπιστοσύνης στις παρεχόμενες υπηρεσίες που τους προσφέρει δίνουν οι τουρίστες, αφού το προτιμούν από ότι άλλα μέσα, για τις αστικές μεταφορές τους. 

Το “ταμείο” δείχνει πως η αύξηση είναι της τάξης του 10% περίπου. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στη συχνότητα των δρομολογίων και τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων. 

Αναφερόμενος στην κίνηση ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ τόνισε πως "από την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε αύξηση της επιβατικής κίνησης από Αθήνα και Πάτρα. Επίσης, οι τουρίστες μετακινούνται κατά κύριο λόγο από το Αργάσι, το Καλαμάκι, το Λαγανά και το Τσιλιβί. Τα δρομολόγια που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι αργά το βράδυ, η ενημέρωση τους και οι τιμές των εισιτηρίων κάνει την πληρότητα να είναι ικανοποιητική".  

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει προς τα έξω ο κοινωνικός χαρακτήρας του, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν οι τιμές των εισιτηρίων κινήθηκαν πτωτικά για ειδικές κατηγορίες. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου