Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ολυμπία Οδός: Βραδινές κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από Ξυλόκαστρο μέχρι Δερβένι

Τo Σάββατο 6 Ιουνίου από τις 23:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Κυριακής 7 Ιουνίου, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 120,9) και Δερβενίου (Χ.Θ. 142,0) στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, θα διακοπεί προσωρινά και θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Στον κόμβο Ξυλοκάστρου με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, θα γίνεται διαχωρισμός των βαρέων οχημάτων με κατεύθυνση προς Πάτρα, τα οποία ΔΕΝ θα εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική Οδό, αλλά θα εξακολουθούν να κινούνται επί της Ν.Ε.Ο. και θα διέρχονται από την περιοχή που γειτνιάζει με τα έργα, ανά διαστήματα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών ευρείας κλίμακας περί τη ΧΘ 137,5 της Ν.Ε.Ο. από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (OLYMPIA JV, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στo ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου. Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, θα πρέπει να έχουν κατανόηση και καλό θα ήταν να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER