Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κρήτη: Η άθλια συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ εις βάρος μίας μάνας παιδιού με ειδικές ανάγκες

Kαταγγελία έκανε μία μάνα από τον Αποκόρωνα με παιδάκι με ειδικές ανάγκες για την απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ.

Στην καταγγελία της αναφέρει αναλυτικά: 
Στα καθημερινά μας δρομολόγια από Καλύβες για Χανιά, με το παιδί μου το οποίο αντιμετωπίζει μορφές αναπηρίας, αντιμετώπισα πολλές φορές, την απάθεια των οδηγών να βοηθήσουν, ή τη βιασύνη τους να φύγουν ενώ εγώ στο ένα χέρι κρατάω το παιδί, και με το άλλο προσπαθώ να κλείσω ή να ανοίξω το καρότσι του. 

Όλα αυτά τα ανεχόμουν μέχρι σήμερα 22-06 όπου στο δρομολόγιο καλύβες-Χανιά ο οδηγός του λεωφορείου .. ονόματι …………….., έδειξε ποσό απολίτιστη και αμόρφωτη είναι η κοινωνία αυτή. 

Κάνοντας στάση επί της οδού Τζανακάκη, λίγο πιο πάνω από τον ΟΤΕ, κατεβαίνω με το παιδί αγκαλιά και βλέπω ότι το καρότσι εκτός του ότι είχε μετακινηθεί στην άλλη άκρη της μπαγκαζιέρας, μπροστά υπήρχαν βαλίτσες και αποσκευές τουριστών. Ζήτησα το αυτονόητο, να με βοηθήσει να βγάλω το καρότσι, και μου αποκρίθηκε ότι κανονικά δεν κάνει στάση στο σημείο εκείνο, και θα έπρεπε να πάω να το πάρω από το ΚΤΕΛ. 

Του αποκρίθηκα ότι το παιδί έχει αναπηρία και χρειάζομαι το καρότσι και μου είπε ευθαρσώς "βγάλε το μόνη σου τότε", αναγκάστηκα να αφήσω το παιδί στην αγκαλιά οικείου μου προσώπου που έτυχε να είμαστε συνεπιβάτες και να μπω ολόκληρη στην μπαγκαζιέρα, μπουσουλώντας ως την άλλη της άκρη για να βγάλω το καρότσι, αφού πρώτα έπρεπε να την αδειάσω από τις αποσκευές που ήταν μπροστά. 

Καταγγέλω το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης για την απαράδεκτη επιλογή των οδηγών του, καταγγέλλω τον ίδιο τον κύριο …………, για την απρεπή συμπεριφορά του και την αγένεια του. 

Λυπάμαι πολύ που η χώρα του πολιτισμού, μόνο πολιτισμό δεν έχει. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER