Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους Κόμβους Μάνδρας και Κινέτας, για Εργασίες Ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν:
  • Στην περιοχή του Κόμβου της Μάνδρας από την Δευτέρα 04/05 έως και την Παρασκευή 08/05 κάθε βράδυ από τις 20:00 ως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα περιορίζεται σε τμήμα του πλάτους της κάθετης οδού Ελευσίνας - Θήβας και των κλάδων εισόδου/εξόδου από και προς της ΝΕΟ Αθηνών - Κορίνθου.
  • Στην περιοχή του κόμβου της Κινέτας από την Δευτέρα 04/05 έως και το Σάββατο 09/05 με ολικό αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στη ΝΕΟ Αθηνών - Κορίνθου με κατεύθυνση προς Αθήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου η είσοδος των οχημάτων προς τη ΝΕΟ με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξυπηρετείται προσωρινά μέσω της ΠΕΟ Αθηνών - Κορίνθου και του Κόμβου Πανοράματος (ΧΘ 53,5).

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (J&P και ΑΚΤΩΡ αντίστοιχα, μέλη της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου