Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα στα Τέμπη

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη προχωρά τη Δευτέρα η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας με αφορμή την αναμενόμενη κίνηση των οχημάτων λόγω του τριημέρου.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης αφορούν στο τμήμα της από τα Διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση του Ομολίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η ίδια απόφαση προβλέπει «την αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως της διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα στο οποίο θα οριοθετηθεί με την τοποθέτηση ερυθρών κώνων».

Διευκρινίζεται επίσης ότι «τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας -Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα θα εισέρχονται στην N.E.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά την διασταύρωση Ομολίου, ενώ τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου, σύμφωνα με τις προσωρινές πληροφοριακές ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν».

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου