Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης... βγαίνουν στο Θερμαϊκό

Τα δρομολόγια της θαλάσσιας συγκοινωνίας στον Θερμαϊκό ξεκινά, σήμερα, ο «Κωσταντής», το πρώτο από τα τρία πλοιάρια που θα μεταφέρουν, φέτος, επιβάτες από το λιμάνι μέχρι και τους Νέους Επιβάτες.

Το πλοιάριο έπλεε, χτες, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται από τις 10 το πρωί, θα σηκώσει άγκυρα από το λιμάνι της πόλης.

Μέχρι τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιεί πέντε δρομολόγια τη μέρα ενώ από τις 25 και μετά, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και τα καραβάκια «Θερμαϊκός 1» και «Άγιος Γεώργιος», τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά ώρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

«Φέτος περιμένουμε αύξηση των επιβατών κατά 10 με 15% καθώς η περσινή περίοδος έκλεισε αρκετά καλά και ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει σταδιακά και αυτό το είδος συγκοινωνίας» εξηγεί ο πλοιοκτήτης Μανώλης Kάιλας.

Όπως έγινε γνωστό, τα καραβάκια θα ξεκινούν από τον χώρο του λιμανιού, θα κάνουν στάση στο Λευκό Πύργο και θα έχουν τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών με ολιγόλεπτη στάση στον προβλήτα της Περαίας. Ορισμένα δρομολόγια θα κάνουν στάση και στην Αγία Τριάδα.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου