Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Λευκωσία: Φοιτητές που «μπέρδεψαν» τα λεωφορεία, δηλώνουν οι ύποπτοι

Εξηγήσεις για την συμπεριφορά τους που διερευνώνται, έδωσαν στην Αστυνομία, οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν το μεσημέρι στο Άγαλμα Σολωμού, μετά από πληροφορίες ότι συμπεριφέρονταν παράξενα και κινούνταν διαδοχικά από το πρωί, σε διάφορες διαδρομές λεωφορείων της πρωτεύουσας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Φ», οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι είναι σπουδαστές στην Λευκωσία και μετά την πρώτη διερεύνηση αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις πάντως δεν έχει προκύψει απολύτως τίποτε μεμπτό εναντίον τους. 

Όπως έγραψε νωρίτερα το Philenews, μετά από τις πληροφορίες για την ύποπτη συμπεριφορά των συγκεκριμένων αλλοδαπών, ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας έθεσαν υπό παρακολούθηση τους υπόπτους και λίγο αργότερα τους συνέλαβαν με ιδιαίτερα διακριτική επιχείρηση ενώ επιβιβάζονταν σε λεωφορείο στο Άγαλμα Σολωμού. 

Προηγουμένως, είχε διαπιστωθεί από οδηγούς λεωφορείων ότι από το πρωί επέβαιναν διαδοχικά σε λεωφορεία διαφόρων διαδρομών και μετά επέστρεφαν πίσω στον Κεντρικό σταθμό, για να επιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο και να ακολουθήσουν την επόμενη διαδρομή. 

Ο ισχυρισμός που έδωσαν για την συμπεριφορά τους με την μετακίνησή τους σε διάφορες διαδρομές, ήταν ότι έχασαν τον προορισμό τους και δεν γνώριζαν περισσότερα στοιχεία, οπότε τον αναζητούσαν «οπτικά» στις διάφορες διαδρομές λεωφορείων. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER