Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Θεσσαλονίκη: Το κυκλοφοριακό στη συνάντηση Μπουτάρη - Αστυνομίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα είχε σήμερα ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της οποίας τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της αστυνομίας, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα στην πόλη, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Αστυνομίας σχετικά με τη μελέτη για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα που ετοιμάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει σειρά μέτρων με έμφαση στην απελευθέρωση των λεωφορειολωρίδων από τα ΙΧ, τις θέσεις και ωράριο φορτοεκφόρτωσης και τον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης κυρίως στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος τόνισε πως χωρίς δυνατότητα ελέγχου κανένα μέτρο δε θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα και πρότεινε, μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη, να επαναληφθεί η συνάντηση, έτσι ώστε να οριστικοποιηθούν τα μέτρα που μπορούν να έχουν άμεση εφαρμογή.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες στην πόλη.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER