Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης Η/Μ υποδομών στις ράμπες εισόδου και εξόδου του Α/Κ Μεταμόρφωσης (Τατοΐου), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών -Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ
Α΄ ΦΑΣΗ
- Στον κλάδο εισόδου της, από τον Α/Κ Μεταμόρφωσης (στο ύψος της χ/θ 16+795), κατεύθυνση από Μεταμόρφωση προς Αχαρνές, από τις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 05.30 το πρωί της Τρίτης.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, τα οχήματα θα κινούνται μέσω του δεξιού παράπλευρου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Λυκόβρυσης (στο ύψος της χ/θ 18+770) θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.
Β΄ ΦΑΣΗ
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Β΄ ΦΑΣΗ
- Στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα της από τη χ/θ 16+400 έως χ/θ 16+795, στις 26-3-2015, κατά τις ώρες 22.00 έως τις 05.30 το πρωί της επομένης.
- Στον κλάδο εξόδου της από τον Α/Κ Μεταμόρφωσης (στο ύψος της χ/θ 16+795), στις 26-3-2015, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 05.30΄ της επομένης.
- Στον κλάδο εισόδου της, από τον Α/Κ Μεταμόρφωσης (στο ύψος της χ/θ 16+795), κατεύθυνση από Αχαρνές προς Μεταμόρφωση, από τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης έως τις 05.30 το πρωί της Παρασκευής.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου