Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

22χρονος πέθανε από ανακοπή μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας


Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Αθήνα.

Το λεωφορείο αναχώρησε στη 13.30 το μεσημέρι, αλλά όταν έφτασε στο Αιγάλεω ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν αναίσθητος και παρά τις προσπάθειές του να τον συνεφέρει δεν κατέστη δυνατόν.

Τότε ενημέρωσε τον οδηγό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε αναίσθητο τον φοιτητή στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Δυστυχώς όπως λένε οι πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Νίκαιας αποδείχθηκε ότι ο νεαρός φοιτητής είχε χάσει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς.

Φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας 22 ετών με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι όπως λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Μανωλόπουλος ο άτυχος νέος που έσβησε μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν αυτό φτάσει στον Κηφισό. 

Όπως λέει ο κ. Μανωλόπουλος, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, ενώ οδηγός και επιβάτες είναι σε κατάσταση σοκ.

"Δυστυχώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν αργά. Όλα συνέβησαν λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον σταθμό. Ένας συνεπιβάτης διαπίστωσε ότι ο φοιτητής ήταν αναίσθητος και ειδοποίησε τον οδηγό".

Ο κ. Μανωλόπουλος είπε ότι έχουν τα στοιχεία του άτυχου νεαρού αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα ανακοινώνουν έως ότου ειδοποιηθεί η οικογένειά του. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER