Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εισιτήρια για τις Συγκοινωνίες Αθηνών από το smartphone, με Masterpass

Η MasterCard ανακοίνωσε σήμερα τη διεθνή συνεργασία της με τη Masabi, με την οποία συνδυάζονται η τεχνολογία πληρωμών της MasterCard με το JustRide, την πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων από κινητό της Masabi. Η πρώτη πόλη που θα επωφεληθεί από τη συνεργασία αυτή είναι η Αθήνα.

Χρησιμοποιώντας το JustRide της Masabi, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν και να επιδείξουν τα εισιτήριά τους για άμεση και μελλοντική χρήση στα smartphone τους. Το JustRide περιλαμβάνει επίσης λογισμικό επικύρωσης εισιτηρίων με scanning μέσω smartphone ή μέσω ειδικών πυλών και μεμονωμένων μηχανημάτων επικύρωσης.

Η Masabi ενσωματώνει το MasterPass, το σύστημα ασφαλών ψηφιακών πληρωμών της MasterCard, στο JustRide, επιτρέποντας στους καταναλωτές να πληρώνουν για το εισιτήριό τους με ένα απλό άγγιγμα.

Στο Mobile World Congress 2014, η MasterCard ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρέχει τη δυνατότητα για πληρωμές μέσα από εφαρμογές για smartphone και tablet μέσω του συστήματος MasterPass in-app payments, υποσχόμενη ασφαλείς αγορές μέσω εφαρμογών στο κινητό.

Οι πληρωμές in-app MasterPass φιλοδοξούν να εξαλείψουν την ανάγκη αποθήκευσης των στοιχείων των πιστωτικών καρτών σε πολυάριθμες εφαρμογές στο κινητό, παρέχοντας ταυτόχρονα στους καταναλωτές μια γρήγορη και απλή εμπειρία πληρωμής.

Με την συνεργασία αυτή τα smartphone μετατρέπονται σε μηχανήματα πώλησης, αφού τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER