Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Κρήτη: Μποτιλιάρισμα προκαλούν τα λεωφορεία, λόγω των παρανόμως παρκαρισμένων οχημάτων!

Καταγγελίες για κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκαλούν τα λεωφορεία που, αναγκαστικά, λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων στις εσοχές του δρόμου, κάνουν τις στάσεις τους στη μέση του δρόμου, δέχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου το τελευταίο διάστημα. 

Με επιστολή προς την Τροχαία και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά τη γραμμογράφηση των χώρων στάσης των λεωφορείων αλλά και την απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Η επιστολή 
Σε καθημερινή βάση δεχόμαστε καταγγελίες και παράπονα από μέλη του συλλόγου μας ότι τα αστικά λεωφορεία πραγματοποιούν τις στάσεις τους στην μέση του δρόμου αντί για τις διαμορφωμένες εσοχές που έχουν δημιουργηθεί για το λόγο αυτό, λόγο των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Αποτέλεσμα του φαινομένου αυτού είναι να κινδυνεύουν οι επιβάτες που αποβιβάζονται ή επιβιβάζονται, από διερχόμενα μηχανάκια που επιχειρούν να προσπεράσουν τα λεωφορεία αλλά επίσης να εμποδίζεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και η μετακίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης όπως είναι τα ασθενοφόρα.

Παρακαλούμε πολύ φροντίστε άμεσα για την γραμμογράφηση των χώρων στάσης των λεωφορείων όπως και την απομάκρυνση των παρκαρισμένων αυτοκινήτων με την απαραίτητη αστυνόμευση, προκειμένου να διεξάγεται ομαλά η κυκλοφορία των οχημάτων ιδιαίτερα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER