Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Καλαμάτα: Το ΚΤΕΛ δεν πάει στο Νοσοκομείο... λόγω εκλογών

Η Δημοτική Αρχή της Καλαμάτας, ανέβαλε για μετά τις εκλογές το θέμα της επέκτασης της γραμμής του Αστικού ΚΤΕΛ μέχρι το νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας ότι το ζήτημα δεν έχει συζητηθεί επαρκώς μεταξύ των ενδιαφερόμενων φορέων.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλης Μάκαρης, σημείωσε ότι το θέμα είναι ζωτικής σημασίας για εκατοντάδες πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά τους χώρους του νοσοκομείου, αλλά και για τους εργαζομένους.

Υπενθύμισε, δε, ότι στο πρόσφατο παρελθόν η αναγγελία υλοποίησης του έργου έγινε και από τα μεγάφωνα του νοσοκομείου, με φανερή την ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων, ενώ έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές η συζήτησή του.

Έψεξε μάλιστα, τη Δημοτική Αρχή, η οποία, όπως ανέφερε, δεν ολοκλήρωσε έγκαιρα το διάλογο, κυρίως, για να πείσει τους ιδιοκτήτες ταξί.

Τόνισε, ακόμη, ότι στις περισσότερες πόλεις της χώρας η σύνδεση των νοσοκομείων με τον αστικό τους ιστό είναι δεδομένη.

Επικριτικός στον τρόπο που χειρίστηκε ένα μείζον θέμα για τους κατοίκους της Καλαμάτας ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης "Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας", Θόδωρος Μπρεδήμας.

Όπως σχολίασε, χαρακτηριστικά, δεν είναι δυνατό μια Δημοτική Αρχή που βρίσκεται στην εξουσία από το 2007, να ισχυρίζεται ότι δεν προχώρησε σε επαρκή και εξαντλητικό διάλογο.

«Κι όλα αυτά τα χρόνια τι κάνατε», διερωτήθηκε ο κ. Μπρεδήμας. Πρόσθεσε, δε, ότι το θέμα αφορά άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών και πρέπει να επιλυθεί, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται η κοροϊδία στην πλάτη τόσων ανθρώπων.

Τέλος, άφησε να εννοηθεί ότι η Δημοτική Αρχή προτίμησε τη λύση της αναβολής, μετά τις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών ταξί, εν όψει και των βουλευτικών εκλογών. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER