Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Προνομιακή και σκανδαλώδης τροπολογία υπέρ του ΟΑΣΘ

Εναντίον της κυβέρνησης στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ και την καταγγέλλει ότι επανέφερε την τελευταία στιγμή, ως υπουργική, τροπολογία για τον ΟΑΣΘ, που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ και την οποία πριν λίγες μέρες δεν είχε κάνει αποδεκτή ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την τροπολογία «προνομιακή και σκανδαλώδη υπέρ του ΟΑΣΘ», επειδή με αυτή «τακτοποιούνται άτοκα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του οργανισμού, οι οποίες, για το διάστημα 01/01/2012 έως 31/07/2014, ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ, διαγράφονται οι προσαυξήσεις και αίρονται οι ποινικές διώξεις κατά της διοίκησης του ΟΑΣΘ».

«Τη στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία απειλούνται με κατάρρευση από το βάρος των πολιτικών επιλογών της μνημονιακής συγκυβέρνησης, ο ΟΑΣΘ δεν δεσμεύεται ούτε στο ελάχιστο, ότι δεν θα καταβάλλει μερίσματα στους μετόχους του, πριν από την οριστική εξόφληση των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών». 

Έτσι, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η μοναδική λύση για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι η δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου φορέα αστικών συγκοινωνιών» καταλήγει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER