Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκά προγράμματα για τις Αστικές συγκοινωνίες του Δήμου Κομοτηνής

Σε αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε συνεργασία τόσο με το αστικό ΚΤΕΛ όσο και με το υπεραστικό ΚΤΕΛ φιλοδοξεί να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Κομοτηνής, προκειμένου σε συνεργασία μαζί τους να βελτιώσουν τις υπάρχουσες συμβάσεις αλλά και να κάνουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις υπέρ των Δημοτών.

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης μετά την ψήφιση του σχεδίουΣύμβασης παροχής συγκοινωνιακού έργου την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο οποίο μένει σταθερό το κόστος της Αστικής Συγκοινωνίας για το Δήμο Κομοτηνής το 2015.

Όπως ανέφερε ο κ. Πετρίδης οι γραμμές θα μείνουν σχετικά σταθερές, πέρα από ένα εξορθολογισμό που θα γίνει στις γραμμές όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

«Όλοι θα θέλαμε να είναι πιο πυκνά τα δρομολόγια, να περνούν από όλες τις γειτονιές της πόλης, να είναι πιο εκτεταμένα» σημείωσε όμως με τη δεδομένη οικονομική κατάσταση του Δήμου, με αυτά τα χρήματα, ο Δήμος επιτυγχάνει ένα συγκρατημένο αντίτιμο.

Όσο για τις συνεργασίες με στόχο τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, τόνισε πως έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές κινήσεις για τη σύνταξη των κατάλληλων μελετών, ώστε αν κατατεθούν όταν ανοίξουν τα προγράμματα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου