Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Οδηγών ΗΛΠΑΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι οδηγοί ,τεχνικοί, εναερίτες, διοικητικοί, σας ευχόμαστε ένα υγιές και δημιουργικό 2014 σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Φτάσαμε συνάδελφοι στο σημείο ΜΗΔΕΝ, καταπάτηση όλων των εργασιακών και θεσμικών δικαιωμάτων μας με την μεγαλύτερη ισοπέδωση των μισθολογικών μας αποδοχών και την εργασιακή μας εξαθλίωση. 

Δεν πάει άλλο... ΦΤΑΝΕΙ... ήρθε η ώρα για την ΕΝΩΣΗ μας επιτέλους, πέρα και πάνω από κάθε πολιτικό και κομματικό κατεστημένο, με καθαρές λύσεις και καθαρές προτάσεις. 

Η Πρωτοβουλία Οδηγών ΗΛΠΑΠ κινούμαστε και προτείνουμε πάντα με γνώμονα τον εργαζόμενο σε θέματα που καίνε και άλλοι δεν τολμούν να τα ακουμπήσουν (βλέπε καταγγελία μισθολογικών περικοπών εισιτήριο-διαφυγή, αυτοδιαχείριση ). 

Έχουν γίνει επαφές με τα άλλα σωματεία του ΗΛΠΑΠ και υπάρχει γόνιμο έδαφος για συνεννόηση και ΛΥΣΗ. Είδαμε συνάδελφοι ότι ο καθένας μόνος του το μόνο που κατάφερε ήταν τη διάλυση και την συρρίκνωση μας, έχουμε γίνει ουραγοί στο άρμα της πρώην ΕΘΕΛ χωρίς τη δυνατότητα να ακούγεται η φωνή μας… 

Έτσι θα πάμε μπροστά «πυροβολώντας ο ένας τον άλλον; Όλοι έχουμε «ρίξει νερό στο μύλο της διχόνοιας».

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ 

Συνάδελφε στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση: 
  • καλείσαι να δώσεις δυναμικό παρόν, 
  • καλείσαι να βγεις μπροστά, 
  • να προτείνεις, 
  • να αποφασίσεις 
  • και να ψηφίσεις. 
Η αποχή δεν είναι δικαίωμα  ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ είναι η παρουσία σου, ήρθε η ώρα με την παρουσία σου να ακυρώσεις τους κομματικούς στρατούς και το βόλεμα ημετέρων που με την αποχή και αδιαφορία σου έδωσες το δικαίωμα στους διορισμένους «συνδικαλΗστές» να κάνουν τρελό φαγοπότι με τα δικά σου χρήματα.

Έτσι θέλεις να συνεχίσουμε;;;

YΣ. Ακόμη περιμένουμε την ανακοίνωση του σωματείου για το «κατάπτυστο» κείμενο της Διεύθυνσης σχετικά με τις πρότυπες γραμμές. 

Βυθούλκας Αντώνης A.M 9860 
Γιολδάσης Γιώργος Α.Μ 9894

ΠΗΓΗ: Facebook


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου