Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας την Παρασκευή


Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, εξήγγειλε για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία καλεί τους εργαζόμενους να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 έξω από το κτήριο 2 των δικαστηρίων και «να δώσουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό τους».

Την Παρασκευή, στην Ευελπίδων, θα παραπεμφθεί σε δίκη το 35μελές γενικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας για κινητοποιήσεις που έγιναν τον Οκτώβριο του 2011.

«Η κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματοποιείται την ημέρα και ώρα που σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (και τα 35 μέλη) θα δικάζεται για δεύτερη φορά για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011 ενάντια στις περικοπές των αποδοχών και των μέτρων εξόντωσης που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα. Η σε βάρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κατηγορία είναι ρύπανση του περιβάλλοντος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου