Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Συμφωνία Στρατού-ΚΤΕΛ για έκπτωση σε στρατιωτικούς

Έκπτωση της τάξεως του 15% σε όλα τα εισιτήρια των Υπεραστικών ΚΤΕΛ για το προσωπικό του Στρατού Ξηράς συμφωνήθηκε και τίθεται σε ισχύ, έπειτα από σχετικές ενέργειες του ΓΕΣ.

Στρατιωτική πηγή σημείωνε ότι αυτό επετεύχθη στο πλαίσιο «της επιδεικνυόμενης μέριμνας για το προσωπικό», όπως χαρακτηριστικώς ελέχθη και βεβαίως επειδή η λιτότητα και οι περικοπές επί του μισθού των στρατιωτικών, λόγω Μνημονίου, έχουν «ψαλλιδίσει» πάνω από το 55% του μισθού τους θα προσθέταμε εμείς.

Η προαναφερθείσα συμφωνία, που ασφαλώς είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, έγινε με την υπογραφή σχετικής συμβάσεως μεταξύ ΓΕΣ και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών για τη χορήγηση εκπτώσεως 15% επί της κανονικής τιμής στο σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού του Στρατού Ξηράς που μετακινείται χωρίς την χρήση καταστάσεως επιβιβάσεως, με την επίδειξη της στρατιωτικής του ταυτότητας.

Ελπίζουμε ότι αντίστοιχες συμβάσεις θα υπογράψουν σύντομα και τα άλλα επιτελεία, καθώς αν και σε μικρότερη κλίμακα, τα οικονομικά προβλήματα είναι κοινά για το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER