Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Διαμαρτυρία στη Σάμο για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Την ημέρα του εορτασμού της επετείου Ένωσης με την Ελλάδα
Με διαμαρτυρία για τις υποβαθμισμένες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες του νησιού, υποδέχθηκαν σήμερα οι Σαμιώτες, πολίτες και φορείς, τον εορτασμό της 101ης επετείου της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.

Στον χώρο της παρέλασης, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, πολίτες και μέλη της επιτροπής για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα άνοιξαν πανό με φωτογραφία του παλιού πλοίου «ΠΑΝΤΕΛΗΣ» και σύνθημα "Σαν να μην πέρασε μια μέρα", ενώ φορούσαν αυτοκόλλητα με τη Σάμο και τη γαλανόλευκη και σύνθημα "Το Αιγαίο μας ενώνει, μας χωρίζουν τα καράβια".

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης των πολιτικών τμημάτων και πριν την έλευση των στρατιωτικών τμημάτων, ελευθέρωσαν στον ουρανό πλήθος από μαύρα μπαλόνια. Μαζί τους βρισκόταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον νομό, Αγνή Καλογερή.

Επίσης, δεν επετράπη στα κόμματα να καταθέσουν στεφάνι κατά τη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που εξέδωσαν ανακοίνωση για το θέμα.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρει ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Αντιπεριφέρειας Σάμου, με έγγραφο της 5ης Νοεμβρίου που κοινοποιήθηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, δεν θα κατέθεταν στεφάνια τα πολιτικά κόμματα.

ΠΗΓΗ: enet.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου