Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη λεωφόρο Κηφισού στο Αιγάλεω

Λόγω έργων που πραγματοποιούνται σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού στην περιοχή του Αιγάλεω, οι οδηγοί οχημάτων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν ως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.

Σε παράπλευρη οδό της λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος της οδού Ορφέως στο Αιγάλεω, στο ρεύμα από Πειραιά προς Λαμία, εκτελούνται εργασίες στο πλαίσιο της κατασκευής δικτύου ομβρίων και συλλεκτήρων. Το έργο αφορά κατασκευή αγωγού ομβρίων που θα διέρχεται εγκάρσια την παράπλευρο της λεωφόρου Κηφισού και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής).

Η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωσή της περιγράφει ως εξής τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων:

- προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος της ράμπας εισόδου προς το κυρίως ρεύμα της λεωφόρου ως και 500 μέτρα πριν από την Ιερά Οδό, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω.
- η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω του κυρίου ρεύματος της λεωφόρου Κηφισού.

Η Περιφέρεια καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο σημείο και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER