Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις αλλοδαπών για κλοπές σε στάσεις του ΟΑΣΘ και εντός λεωφορείων

Πέντε αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα κορίτσια, συνελήφθησαν χτες κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων σε στάσεις του ΟΑΣΘ και σε λεωφορεία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. 

Όπως έγινε γνωστό... από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνελήφθησαν πέντε υπήκοοι Βουλγαρίας, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 14, 15, 19, 35 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, χτες το πρωί η 14χρονη εντοπίστηκε μέσα σε αστικό λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκμεταλλευόμενη το συνωστισμό, που υπήρχε αφαίρεσε από έναν 73χρονο το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη. 

Επίσης, το μεσημέρι της ίδιας μέρας στην περιοχή της Ανάληψης συνελήφθησαν και πάλι εντός αστικού λεωφορείου η 15χρονη και η 19χρονη, οι όποιες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από τσάντα γυναίκας το πορτοφόλι της. 

Λίγο αργότερα στην περιοχή του κέντρου συνελήφθησαν η 35χρονη και ο 38χρονος, γιατί αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από τσάντα αλλοδαπής γυναίκας. Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

ΠΗΓΗ: agelioforos.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου