Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Από "κόσκινο" οι ελεγκτές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αυστηρά μέτρα για τους ελεγκτές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναλαμβάνει το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών το οποίο προαναγγέλλει μέσω του γενικού γραμματέα του, Νίκου Σταθόπουλου, αυστηρό πλαίσιο αξιολόγησης και πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους νέους ελεγκτές μετά και το τραγικό περιστατικό με τον 19χρονο Θανάση Καναούτη. 

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Σταθόπουλος τόνισε πως το υπουργείο Μεταφορών έχει δώσει εντολή να περνά από διαδικασία αξιολόγησης και επιμόρφωσης κάθε νέος ελεγκτής στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ σύμφωνα με το Protothema ο γενικός γραμματέας του υπουργείου μιλώντας με αντιπροσωπεία διαδηλωτών που πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 19χρονου τους διαβεβαίωσε ότι «όλοι οι ελεγκτές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα επανεξεταστούν». 

Όσον αφορά την έκθεση πραγματογνωμοσύνης στο μοιραίο τρόλεϊ, η οποία αναμένεται να ρίξει φως σε πολλά θολά σημεία γύρω από το τραγικό περιστατικό, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, ο κ. Σταθόπουλος έκανε γνωστό ότι αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. 

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, στο τρόλεϊ έγινε και νέα πραγματογνωμοσύνη από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που έχει συσταθεί με εντολή της εισαγγελίας.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER