Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Στέλεχος του ΔΝΤ συνέταξε το ίδιο φορολογικό σε Τανζανία & Ελλάδα!

Ανώτατο στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι ο συντάκτης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που δήθεν επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. 

Οι δανειστές δηλαδή είναι αυτοί που αποφασίζουν πώς, ποιοι και πόσο θα φορολογηθούν. Η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές. Και θεωρεί ο Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και οι λοιποί της συνομοταξίας πώς κυβερνούν τη χώρα. Παρέδωσαν τα κλειδιά της Ελλάδας και τώρα ως υπάλληλοι τρέχουν να ψηφίσουν κάθε νομοσχέδιο για να κρατήσουν την καρέκλα τους.

Αυτός λοιπόν που θα αποφασίσει τη νέα φορολογική λαίλαπα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, αυτός που θα αναλάβει να «εξοντώσει» όσους έχουν ακόμη στη διάθεση του ακίνητα (σπίτια, χωράφια, στάνες κλπ) είναι ο Greeten Michielse – Tax Advisor του ΔΝΤ.

Το παραδέχεται ο ίδιος με ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι έχει αναλάβει το συγκεκριμένο «πρόγραμμα». Το επισήμανε με ανακοίνωση του το κόμμα «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

Το φορολογικό νομοσχέδιο της Ελλάδας είναι η «δουλεία» που αναλαμβάνει ως στέλεχος του ΔΝΤ μετά από αντίστοιχες (ακούστε που) στην Τανζανία, το Πακιστάν, την Υεμένη, τη Συρία, τη Λετονία και τα Σκόπια. Μας θεωρούν υπανάπτυκτους, όπως τους Τανζανούς και ανέθεσαν το φορολογικό νομοσχέδιο σε στέλεχος που ασχολείται με τριτοκοσμικές χώρες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Αντιλαμβάνεται κανείς για την «ανάπτυξη» που μας περιμένει και στην οποία αναφέρεται συχνά ο πρωθυπουργός της χώρας, την «ευημερία» ως χώρα και τις προοπτικές του λαού. Η κυβέρνηση επιφυλάσσει θέσεις εργασίες στις εκτάσεις ζαχαροκάλαμου και βλέπει τους Έλληνες σαν και αυτούς που θα ανεβαίνουν στα δένδρα για να κόψουν καρύδες να τραφούν και να ξεδιψάσουν.

Το φορολογικό νομοσχέδιο δεν είναι μόνο καθαρά εισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό, αλλά θέλει να μετατρέψει τους Έλληνες σε σκλάβους, επιβάλλοντας τους σωρεία φόρων. Δεν φτάνουν αυτοί που πληρώνουμε.

Ο ρόλος της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά πώς είναι καθαρά διακοσμητικός.Ξεπούλησαν τα πάντα και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία. Έδωσαν το δικαίωμα σε κάθε Μέρκελ, Σοίμπλε και Λαγκάρντ να μας θεωρούν «μαύρους» και ανέθεσαν το φορολογικό νομοσχέδιο στον Greeten Michielse με πλούσια εμπειρία σε χώρες όπου επικρατεί το χάος, η αναρχία, η φτώχια και η πείνα.

Το ίδιο έγινε με το μνημόνιο και κάθε άλλο νομοσχέδιο που ψηφίζεται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα. Έρχεται έτοιμο και οι βουλευτές βάζουν τη τζίφρα τους. Όπως έγινε και χθες τη νύχτα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου