Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ...


ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ; 
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! 

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας εστάλη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις πορείες και συγκεντρώσεις μικρού μεγέθους, το οποίο υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας... 

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων δεν επιτρέπεται η κατάληψη ολόκληρου του οδοστρώματος και η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ιδιαίτερα μικρές συγκεντρώσεις πολιτών.

Στόχος να μην παρακωλύεται η κυκλοφορία και να λειτουργεί η αγορά.

Ο αρμόδιος Αστυνομικός Διευθυντής θα εκτιμά την κατάσταση και θα εκδίδει άμεσα την απόφαση, αρχικά προφορικά και μετά γραπτά.

Οι περιορισμοί δεν θα ισχύουν για πορείες και συγκεντρώσεις που διοργανώνονται από κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις ή για συναθροίσεις ιστορικού εορτασμού ή επετειακού χαρακτήρα.

Ο νόμος θα ισχύσει μετά τη δημοσίευσή του στην εφημερίδα της κυβέρνησης.


Η υποκρισία, σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν μπορείτε κύριοι την ώρα που τα "βάζετε" με την Χ. Αυγή να μιλάτε για κατάλυση της Δημοκρατίας και ταυτόχρονα, κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο σας, να υπογράφετε προεδρικά διατάγματα και στην ουσία να καταλύεται και σεις την έννοια της Δημοκρατίας, περιμένοντας ταυτόχρονα νομιμοποίηση από το ΣΤΕ.

Δεν είναι φασιστικό δηλαδή ο εκάστοτε Αστυνομικός Διευθυντής, σαν δικτάτορας να αποφασίζει για το ποιες πορείες θα γίνουν και ποιες όχι; 

Να τη χαίρεστε τη Δημοκρατία σας! Σας την χαρίζουμε!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου