Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το «Χωριό Παραγωγών» ξανά στον Βύρωνα την Κυριακή 9 Ιουνίου

Μία ακόμα συνάντηση στο «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα έχουν την Κυριακή 9 Ιουνίου καταναλωτές και παραγωγοί. 

Το καταναλωτικό κοινό μπορεί, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, να προμηθευτεί απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, περισσότερα από 120 εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν σε ανταγωνιστικές τιμές, 21 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, στην 10η κατά σειρά συνάντηση με τους παραγωγούς, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν: ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι, πατάτες, μέλι, αλεύρι, αυγά, ζυμαρικά, αφεψήματα και αρωματικά, πορτοκάλια, ξηροί καρποί, παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο, παξιμάδια, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, χαλβάς, ρακόμελο, κρασί, σταφίδα, σαλιγκάρια, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, και λουκάνικα.

«Για μία ακόμα φορά το ‘Χωριό Παραγωγών’ ανοίγει τις πύλες του και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν βασικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό, σε τιμές ανταγωνιστικές και πάντα με κριτήριο την ποιότητα» επισημαίνει ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού στις 23 Ιουνίου λόγω του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» στις 26 Μαΐου, οι παραγωγοί διέθεσαν σχεδόν 80 κιλά προϊόντων στην Εκκλησία για την ενίσχυση των συσσιτίων. Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν: 15 κιλά ρύζι, 20 κιλά αλεύρι, 300 τεμάχια αυγά, 9 κιλά λουκούμια, 10 κιλά πορτοκάλια, 4 κιλά παξιμάδια, 6 λίτρα κρασί, 7 κιλά σταφίδα, 1,2 κιλά σάλτσα τομάτας, 5 κιλά κουλούρια και 5 κιλά λουκάνικα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

ΠΗΓΗ: attikipress.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER