Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ανοιχτή η κόντρα ταξιτζήδων-ΣΚΑΙ..!


Σε πρόσφατη έρευνα για την καταμέτρηση της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα , ο Real FM βρίσκεται στην κορυφή των ειδησεογραφικών σταθμών
προσπερνώντας τον ΣΚΑΙ 100,3.

Η πρωτιά που απώλεσε ο σταθμός ερμηνεύτηκε από τους υπεύθυνους της εταιρίας ποικιλοτρόπως. Ωστόσο, όλοι συμφωνούσαν ότι ένας από τους λόγους που ο ΣΚΑΙ έχασε την πρωτιά είναι η γνωστή κόντρα με τους ταξιτζήδες και τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Η προσπάθεια επαναπροσέγγισης της ‘’κίτρινης φυλής’’ είναι στις προτεραιότητες του σταθμού μόνο που ξεκίνησαν με λάθος τρόπο. Αγνοώντας πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο του ταξί, ο ΣΚΑΙ έδωσε βήμα σε μια ομάδα διαγραμμένων (για σωρεία πειθαρχικών παραβάσεων) ταξιτζήδων από το ΣΑΤΑ .

Είναι δε, τέτοια η κόντρα με τον Λυμπερόπουλο που δεν τον βγάζουν να μιλήσει ακόμα κι όταν οι συγκεκριμένοι –από την συχνότητα του σταθμού- του προσάπτουν απίθανες κατηγορίες. 

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, παλιά καραβάνα σε τέτοιου είδους επικοινωνιακά παιχνίδια, έστειλε το μήνυμα σε όλο τον ταξιτζίδικο κόσμο για το ρόλο του ΣΚΑΙ και απαίτησε αποκλεισμό του συγκεκριμένου σταθμού από τα ραδιόφωνά τους ιδιαίτερα όταν μεταφέρουν επιβάτες. 

Η κόντρα που ξεκίνησε το 2011 όταν ο σταθμός είχε πάρει ανοικτά το μέρος του τότε υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση φαίνεται ότι δεν τελείωσε ποτέ. 

Έχει κι άλλα επεισόδια προσεχώς…0 comments:

Δημοσίευση σχολίου