Αν και συμφωνούν απόλυτα με το περιεχόμενο και τις διεκδικήσεις της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ, τα ταξί θα εργαστούν κανονικά την Τετάρτη.
«Είμαστε κατά των νέων μέτρων που ισοπεδώνουν τα πάντα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στη δοκιμαζόμενη κοινωνία κομμάτι της οποίας είμαστε και εμείς και υποφέρουμε το ίδιο. Εκτιμούμε ότι απεργίες μικρής διάρκειας παρ΄ όλο που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πρόβλημα δεν συμβάλλουν στην ανατροπή της καταστροφής η οποία προδιαγράφεται και δεν στέλνουν το μήνυμα της ανατροπής στους δανειστές στην ευρωπαϊκή ένωση και στο σύστημα γενικότερα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΙΑΤΑ.
Οι ιδιοκτήτες ταξί απηύθυναν πρόσκληση σε όλα τα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα της χώρας για τον «καθορισμό καθολικής αντίστασης κατά των νέων μέτρων και διάρκειας, πέρα από κόμματα και πολιτικές εξαρτήσεις και πολιτικές».
Η απόφαση των ιδιοκτητών ταξί θεωρήθηκε κάπως αναμενόμενη, καθώς τις περισσότερες φορές που διεξάγεται γενική απεργία τα ταξί δεν συμμετέχουν.
ΠΗΓΗ
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου