Σφοδρά πυρά κατά του προέδρου τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου απαντώντας σε δηλώσεις που έκανε το πρωί στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι «από καιρό έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας».
Ο τέως πρωθυπουργός χρησιμοποιεί σκληρές πολιτικές εκφράσεις κατά του κ. Καμμένου κάνοντας λόγο για «ασύστολα ψεύδη» ενώ κατηγορεί και τη ΝΔ λεγοντας: «Να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.
Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.
Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι «αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ».
Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας.
Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει. Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, R. Zoellick, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: «Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας».
Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.
Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης. Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.
Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν. Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά. Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του. Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας. Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια».
Yπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί είχε χαρακτηρίσει «απατεώνα» τον κ. Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι παραποίησε τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία με σκοπό να βάλει την χώρα στο Μνημόνιο. «Ο Παπανδρέου ήταν κάποιος ο οποίος εκτελούσε συγκεκριμένο σενάριο της νέας τάξης πραγμάτων για να οδηγήσει τους Έλληνες σε εξαθλίωση. Ο Παπανδρέου πρέπει να δικαστεί. Πρέπει να περάσει δικαστήριο για την απάτη που έκανε η συμμορία του εναντίον του ελληνικού λαού» είπε μεταξύ άλλων.
Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Οι πλαστογράφοι-λασπολόγοι επανέφεραν τον συμφοιτητή τους»
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν στη συνε΄χεια με ανακοίνωση ως εξής:
«Αφού εξαντλήθηκαν οι λασπολόγοι, οι υπόνομοι και οι πλαστογράφοι εκκλήθη επειγόντως ο καλός μαθητής της τρόϊκας και συμφοιτητής των συγκυβερνούντων Γιώργος Παπανδρέου. Τον καλωσορίζουμε και πάλι. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα περί Πούτιν, στον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές με συγκεκριμένο σχέδιο από το καλοκαίρι του 2009, του απάντησε σήμερα ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Δούμα, Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του από την Κρήτη. Ας κάνουν τον κοπο,ο ιδιος ο εντολοδόχος της Τρόικας και οι συν αυτώ συνεργοί του,να δουν από το διαδίκτυο τις δηλώσεις του κ.Σαββίδη από την Κρήτη»
ΠΗΓΗ
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου