Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Λ.Μ.Α.)


23 Μαρ 2012
                                                                  Ανακοίνωση

Συνάδελφοι,
Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της ΣΣΕ παρουσία των νομικών μας και δρομολογήθηκε η 2η διαπραγματευτική συνάντηση με την διοίκηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 στις 10.00 π.μ. Εμείς επιμένουμε πως πρέπει άμεσα να υπογράψουμε συλλογική σύμβαση γιατί αν χαθεί αυτή η ευκαιρία ελλοχεύει ο κίνδυνος των ατομικών συμβάσεων. Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο κανέναν εργαζόμενό μας και είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε την απόφαση της γενικής μας συνέλευσης, που είναι η άμεση υπογραφή της σύμβασής μας.

Σας έχει κοινοποιηθεί ο προτεινόμενος από τη διοίκηση Κανονισμός Προσωπικού για να διαπιστώσετε και μόνοι σας ποιες είναι οι προθέσεις τις εταιρείας. Και εδώ το σωματείο μας επιμένει να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι παρατηρήσεις και οι προσθήκες των εργατολόγων μας, οι οποίες διασφαλίζουν εργασιακή ειρήνη και προστατεύουν τον εργαζόμενο από το αυξημένο διευθυντικό δικαίωμα.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 09.00 πμ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (οδός Λουκάρεως, πίσω από τον Άρειο Πάγο) θα εκδικαστεί η υπόθεση για τις παράνομες μισθολογικές περικοπές στις αποδοχές μας.

Σχετικά με την ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε από την Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, η οποία προτείνει προσχώρηση μελών μας σε αυτή για την ενδυνάμωση του συνδικάτου τους, σας ενημερώνουμε ότι από την πρώτη ημέρα ενοποίησης των εταιρειών το σωματείο μας είχε προτείνει εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο όλων των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ για κοινό σωματείο, πρόταση η οποία δεν έγινε ποτέ αποδεκτή. Επαναλαμβάνουμε πως μόνο οι γενικές συνελεύσεις και οι κάλπες αναδεικνύουν προεδρεία και όχι οι προπαγανδιστικές ανακοινώσεις μεμονωμένων ατόμων.                                                                     ΤΟ Δ.Σ.

                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                       ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER