Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Λάρισα: Η «βασίλισσα» των ΚΤΕΛ

Οι γυναίκες τη θαυμάζουν για το θάρρος της και οι άνδρες συνάδελφοί της στα ΚΤΕΛ Λάρισας την παραδέχονται για τον επαγγελματισμό με τον οποίο χειρίζεται εδώ και δύο χρόνια το λεωφορείο της.

Η όμορφη Χρύσα Αργυρούλη έχει κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει οδηγός υπεραστικού λεωφορείου και αποδεικνύει ακόμα και στους πιο δύσπιστους ότι το επάγγελμα του αυτοκινητιστή δεν αποτελεί ανδρικό προνόμιο.

Όπως εξήγησε η ίδια στο ilarissa.gr, ήθελε από μικρή να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, αφού τόσο ο παππούς της και ο πατέρας της όσο και ο αδελφός της είναι κι εκείνοι οδηγοί, με αποτέλεσμα να της μεταλαμπαδεύσουν από νωρίς την αγάπη για το τιμόνι. 

Το νεαρό κορίτσι κάνει με το υπεραστικό λεωφορείο της δρομολόγια από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αιδηψό, Βόλο, Φάρσαλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, καθώς και σε όλα τα τοπικά της Λάρισας. 

Εκεί που την αγαπούν περισσότερο, όμως, είναι όταν πραγματοποιεί σχολικά δρομολόγια, αφού οι μαθητές ενθουσιάζονται και ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες μαζί της στα social media. 

ΠΗΓΗ: espressonews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου