Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Καβάλα: Καταγγελία για μη επιβίβαση δύο μαθητριών σε αστικό λεωφορείο

Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας ερευνά από χθες το πρωί, επώνυμη καταγγελία, που έγινε σε αυτήν από συμπολίτισσα, σχετικά με τη μη μεταφορά δύο μαθητριών στο σχολείο τους.

Η καταγγέλλουσα μητέρα απευθύνθηκε και στην εφημερίδα μας, όπου δήλωσε πως είναι αποφασισμένη ν΄ ασχοληθεί με το χθεσινό περιστατικό, απευθυνόμενη και σε άλλες εμπλεκόμενες αρχές.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, καταγγέλλει ότι στις 8 παρά 10 χθες το πρωί, η κόρη της μαζί με μια ακόμη μαθήτρια, περίμεναν το αστικό λεωφορείο στην οδό Παπαντωνίου, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. 

Όπως κάθε πρωί, το αστικό μεταφέρει και τις συγκεκριμένες μαθήτριες από τη συνοικία της Κηπούπολης στο 5ο Λύκειο όπου φοιτούν. 

Χθες το πρωί τα δύο κορίτσια δεν μπήκανε στο λεωφορείο, αφού παρά το ότι έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει, αυτός συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Μία εκ των δύο μαθητριών επικοινώνησε με τη μητέρα της κι έτσι η μετάβαση των κοριτσιών στο σχολείο έγινε με αυτοκίνητο των γονέων. 

Οι γονείς στη συνέχεια ασχολήθηκαν με το περιστατικό, μη κρύβοντας την έκπληξή τους, καταγγέλλοντας το τόσο στην εφημερίδα μας, όσο και στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ. 

Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ απαντώντας σε σχετικά ερωτήματά μας, είπε το περιστατικό διερευνάται, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο κανονισμός του. Δηλαδή έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο οδηγός του λεωφορείου, που φέρεται να μην σταμάτησε να τις παραλάβει, αν κι αυτές τον περίμεναν στη στάση και του έκαναν το σχετικό σινιάλο.  

ΠΗΓΗ: proininews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου