Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

«Σφήνα» της Sky Express σε 8 πρώην άγονες γραμμές - Πτήσεις από 1η Οκτωβρίου

Η Sky Express ανακοίνωσε ότι, από την 1η Οκτωβρίου, θα διεξάγει τακτικές πτήσεις σε 8 νέα δρομολόγια. Πρόκειται για τις πτήσεις Αθήνα - Σκιάθος, Αθήνα - Ζάκυνθος, Αθήνα - Πάρος, Αθήνα - Κύθηρα, Αθήνα - Κάρπαθος, Αθήνα - Ικαρία, Θεσσαλονίκη - Χίος και Θεσσαλονίκη - Σάμος.

Τα εν λόγω δρομολόγια αποτελούσαν άγονες γραμμές και πραγματοποιούνταν από έναν αερομεταφορέα, αλλά απεντάχθηκαν, καθώς η Sky Express, όπως και άλλες αεροπορικές, ανά περίπτωση, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μηδενικό οικονομικό αντιστάθμισμα.

«Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

H Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου