Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αθηνών - Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τατόϊ από 2 Αυγούστου


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. 

Ειδικότερα, από την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. 

Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου.

Στη συνέχεια, από την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19:00 το απόγευμα έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου, του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. 

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου.

Τέλος από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 00:00 το βράδυ έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 07:00 το πρωί, θα ισχύει εναλλάξ αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών διαγράμμισης. 

Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί με κατεύθυνση τον Α/Κ Τατοΐου, θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται μέσω του Α/Κ Πύρνας, όπως περιγράφηκε παραπάνω.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. 

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου