Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

«Άγιο» είχαν λεωφορείο και επιβάτες του ΚΤΕΛ Ζακύνθου

Τον Άγιο Διονύσιο είχαν μαζί τους ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου όταν εκτελώντας το δρομολόγιο Αθήνα - Ζάκυνθος είδαν το παρμπρίζ του οχήματος να κάνει ρωγμές λες και κάτι το διαπέρασε σαν σφαίρα.
Επρόκειτο, για μια τεράστια βίδα την οποία πάτησε διερχόμενο από την απέναντι λωρίδα ΙΧ αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του λεωφορείου και να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά επιβάτη που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.
Η τεράστια βίδα διαπέρασε το παρμπρίζ του λεωφορείου περνώντας ξυστά από τον ελεγκτή που καθόταν στην θέση δίπλα στον οδηγό.

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν βέβαια εάν αυτή η βίδα χτυπούσε τον οδηγό οπότε σίγουρα δεν θα είχαμε μόνο ένα θύμα. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση της εθνικής μας οδού Αθηνών-Πατρών. 

Αναμφίβολα οφείλονται πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος με τιτάνια ψυχραιμία και επαγγελματισμό δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του φροντίζοντας να μην δημιουργηθεί κανένα περαιτέρω πρόβλημα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου