Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αθηνών - Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Οινοφύτων μέχρι τις 24 Απριλίου


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων) από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως και την Κυριακή 24 Απριλίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης τμήματος του υφιστάμενου σταθμού διοδίων.

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Μαλακάσας και διά του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου, οι χρήστες θα οδηγούνται στον Α/Κ Οινοφύτων μέσω κατευθυντηρίων πινακίδων.

Τέλος, κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες θα τοποθετηθούν πριν τον Α/Κ Μαλακάσας, προκειμένου οι χρήστες να ενημερώνονται για τις ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από αυτόν.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Καλό θα ήταν οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου