Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

General Motors: Επενδύει 27 δισ. στην ηλεκτροκίνηση


Τα σχέδια της General Motors δείχνουν ότι το ενδιαφέρον της εταιρείας είναι σταθερά στραμμένο προς την ηλεκτροκίνηση. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η General Motors θα επενδύσει 27 δισ. δολάρια για την ανάπτυξη περισσότερων από 30 νέων ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το 2025.

Είναι προφανές ότι το μέλλον της εταιρείας είναι ηλεκτρικό, με πολλά από τα οχήματα που έχουν ήδη παρουσιαστεί να δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο άμεσο μέλλον. Μέχρι το 2025, η General Motors θέλει να έχει στην γκάμα της περισσότερα από 30 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για όλα τα γούστα και τις ανάγκες.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ηλεκτρικής ”επανάστασης” που συντελείται στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία αποσκοπεί στη δημιουργία 3.000 νέων θέσεων εργασίας σχετικών ή άμεσα σχετιζόμενων με την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, ένας από τους βασικούς στόχους της GM είναι να προσφέρει μοντέλα με αυξημένη αυτονομία, μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.

Ένα από τα μελλοντικά σχέδια της General Motors είναι να παρουσιάσει -σε συνδυασμό με την Honda- τον κινητήρα Hydrotec Fuel Cell, μία ακόμα καινοτομία που θα έρθει να φέρει τα πάνω κάτω στην αυτοκίνηση του κοντινού μέλλοντος.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου