Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Πρωτοβουλία Οδηγών ΗΛΠΑΠ : Παραιτήθηκε μέλος της Πρωτοβουλίας.

Συνάδελφοι, επειδή κάποιοι βιάζονται να μπουν σε προεκλογική περίοδο , να τους ενημερώσουμε ότι η Πρωτοβουλία Οδηγών ΗΛΠΑΠ μεγαλώνει και θεριεύει. Δεν εκβιάζεται ούτε υποκύπτει. 

Κάποιοι συνάδελφοι όμως δεν αντέχουν στις πιέσεις, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν και τους ευχόμαστε καλό κατευόδιο, δόξα το Θεό στην παράταξη αυτή συμμετέχουν συνάδελφοι που θέλουν να αλλάξουν την εικόνα του συνδικαλιστή προς το συμφέρον του εργαζόμενου οδηγού. 

Την θέση λοιπόν του παραιτηθέντος μέλους της Πρωτοβουλίας και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης εργαζομένων ΗΛΠΑΠ Κουφόπουλου Γεώργιου, μετά από δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, αναλαμβάνει ο Καρούσος Σπύρος. 

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Κουφόπουλο Γιώργο για τη στήριξη στην παράταξη και για τον τίμιο αγώνα που έκανε για να δυναμώσει η Πρωτοβουλία (ευτυχώς τίμια και αντρίκια παρέδωσε την έδρα και δεν την καπηλεύτηκε).
Συνάδελφοι να είστε σίγουροι και να έχετε εμπιστοσύνη ότι δεν είστε μόνοι, έχουμε αποδείξει ότι δεν χειραγωγούμαστε ούτε είμαστε κομματικά υποζύγια κανενός, το κάθε μέλος της παράταξης έχει ανεξαρτησία να υποστηρίζει όποιο κόμμα θέλει, εδώ είμαστε για τον εργαζόμενο οδηγό όχι να γίνουμε βουλευτές, θα συνεχίσουμε λοιπόν να είμαστε απέναντι στην αδικία και δίπλα στον οδηγό. 

Σας καλούμε να μην υποκύψετε στα ψέματα και τις αθλιότητες ορισμένων που ούτε είχαν ούτε έχουν κανένα ηθικό φραγμό και να συσπειρωθείτε στην Παράταξη της Πρωτοβουλίας οδηγών ΗΛΠΑΠ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ


ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου