Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Λάρισα: Έξω φρενών οδηγός ΚΤΕΛ με «ζωηρούς» μαθητές δημοτικού - «Έχω πονοκέφαλο από τις φωνές τους»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φαίνεται πώς ήταν ένας οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ της Λάρισας με τους μικρούς μαθητές επειδή ήταν ζωηροί και έκαναν φασαρία μέσα στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην οδήγηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας ενός 6χρονου παιδιού, στο onlarissa.gr, όλα έγιναν στις 14/11/2019). Όπως υποστηρίζει, η ίδια ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ της Λάρισας εξαπέλυσε ύβρεις προς τις μητέρες των παιδιών δημοτικού σχολείου, όταν άφηνε τα παιδιά στο συγκεκριμένο χωριό μετά το δρομολόγιο Κοιλάδα - Ραχούλα - Μάνδρα - Κουτσόχερο.

Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο γίνεται καθημερινά καθώς τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο σε διπλανά χωριά και μεταφέρονται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, ήταν εκνευρισμένος επειδή οι μικροί μαθητές είναι ζωηροί και κάνουν φασαρία μέσα στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην οδήγηση, ενώ στο λεωφορείο υπάρχει συνοδός από το ΚΤΕΛ που προσέχει τους μαθητές η οποία όμως σύμφωνα με την καταγγέλλουσα αντί να προσέχει τα παιδιά και να τα συνετίσει ασχολούνταν με το κινητό της.

Η καταγγελία της μητέρας του 6χρονου παιδιού με επιστολή της στο onlarissa.gr:

«Οδηγός του ΚΤΕΛ Λάρισας κατά το δρομολόγιο Κοιλάδα - Ραχούλα - Μάνδρα - Κουτσόχερο άρχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά των μαμάδων που περίμεναν να παραλάβουν τα παιδάκια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! 

Συγκεκριμένα, φωνάζοντας σχεδόν ουρλιάζοντας έλεγε να συνετίσουν τα παιδιά τους και ότι δεν μπορεί να έχει πονοκέφαλο από τις φωνές τους και πως άλλη φόρα δεν θα τα ξαναβάλει στο λεωφορείο έτσι ώστε να αναγκάζονται οι ίδιες να τα πηγαινοφέρνουν!

Η δε συνοδός δεν έπαιρνε θέση και σε ερώτηση των γονέων για τον ρόλο της απάντησε πως δεν μπορώ να μιλήσω διότι "την έχουμε βάλει στο μάτι"! Σε όλη την διαδρομή η συνοδός ασχολούταν με το κινητό της! 

Έπειτα οι γονείς απευθύνθηκαν στον σταθμάρχη ο οποίος επιβεβαίωσε πως όντως είναι ατίθασα τα παιδάκια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ τα οποία έχουν συνοδό καθ’ όλη την διαδρομή!

Τέλος η συγκεκριμένη συνοδός δεν ασκεί τα καθήκοντα της με αποτέλεσμα να παραπονούνται οι γονείς στο ΚΤΕΛ χωρίς όμως να δίνει λύση το ΚΤΕΛ». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου