Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Πάτρα: Καταγγελία επιβάτη ΑμεΑ για απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού Αστικού ΚΤΕΛ


Καταγγελία για την συμπεριφορά που του επιφύλασσε ένας οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας κάνει στο patrasevents.gr ένας επιβάτης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο επιβάτης στην καταγγελία του, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε δρομολόγιο του Αστικού ΚΤΕΛ. Ο επιβάτης έχοντας ειδική κάρτα ΑμεΑ αφού αντιμετωπίζει θέμα με την ακοή του έβγαλε εισιτήριο με 0.60 λεπτά.

Ο οδηγός του φώναξε έχοντας δει προφανώς το εισιτήριο που είχε βγάλει ο επιβάτης όμως ο άνδρας δεν τον άκουσε και έτσι δεν του απάντησε. Μόνο όταν ένας άλλος επιβάτης του έκανε νόημα ότι τον θέλει οδηγός, αποκρίθηκε προσπαθώντας να καταλάβει τι τον ζητάει.

Ο οδηγός του ζήτησε να βγάλει διπλό εισιτήριο, ο άνδρας με το πρόβλημα στην ακοή του το αρνήθηκε και του έδειξε την κάρτα ΑμεΑ που διαθέτει βάση της οποίας μπορεί να χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πόλης με το ελάχιστο κόστος. Σύμφωνα με τον καταγγέλλων ο οδηγός όταν είδε την κάρτα όχι μόνο δεν του ζήτησε συγνώμη, αλλά τον έβρισε.

Ο καταγγέλλων προσπάθησε να πάρει τα στοιχεία του οδηγού για να κάνει αναφορά στην εταιρεία για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του υπαλλήλου της, όμως ο οδηγός αδιαφόρησε, κάνοντας τον... Κινέζο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιβάτη υπάρχει το εν λόγω εισιτήριο όπου γράφεται το νούμερο της εκτύπωσης και η ακριβή ώρα της έκδοσης του.

Το patrasevents.gr έχει τα στοιχεία του καταγγέλλοντα για κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το συμβάν. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου