Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης: Έφυγαν οι επιβάτες - Έμειναν στον Πειραιά τα λεωφορεία

Με 140 επιβάτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προς Χανιά απέπλευσε χθες βράδυ από τον Πειραιά το πλοίο Blue Galaxy αλλά όχι και με τα λεωφορεία, στα οποία οι επιβάτες είχαν τα πράγματά τους.

Αυτό ανέφεραν οι οδηγοί των τριών λεωφορείων που επικοινώνησαν χθες αργά τη νύχτα με τα “Χανιώτικα νέα”.

Όπως είπαν, το πλοίο γέμισε με τις νταλίκες που μπήκαν πρώτες και έκλεισε ο καταπέλτης αφήνοντας απ’ έξω τα λεωφορεία!

Έτσι, σήμερα το πρωί, αναμενόταν να φτάσουν στη Σούδα οι επιβάτες αλλά όχι τα λεωφορεία και τα πράγματά τους!

Οι οδηγοί εκτελούσαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Χανιά και Ιωάννινα - Χανιά.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε, μιλώντας στα “Χ.ν.”, ο προϊστάμενος Κίνησης του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου, Μιχάλης Τσουπάκης, ο οποίος επικοινώνησε με την ΑΝΕΚ, από την οποία ζήτησε να ενημερωθούν οι επιβάτες που δεν γνώριζαν ότι τα λεωφορεία είχαν μείνει στον Πειραιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ 
Στο μεταξύ, ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινίζει ότι το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για το γεγονός ότι τα λεωφορεία της έμειναν εκτός πλοίου με ότι αυτό συνεπάγεται για το επιβατικό κοινό, εξέδωσε η εταιρία.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Το Διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. εκφράζει τη λύπη του για το χθεσινό ατυχές περιστατικό της παράλειψης της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ LINES - BLUE STAR FERRIES να μεταφέρει με το πλοίο στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά τα λεωφορεία της και ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, το οποίο ταλαιπωρήθηκε.

Επισημαίνουμε ότι η εταιρία μας δεν έχει καμία ευθύνη, διότι τα λεωφορεία της και οι οδηγοί της ήταν σε αναμονή στην προβλήτα. 

Τα πράγματα των επιβατών θα παραδοθούν σήμερα με τη άφιξη των λεωφορείων στο σταθμό των Χανίων». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου